La lluita, la defensa i l'empenta del CB Vilatorrada li va servir per endur-se una victòria de molt mèrit contra un Prat que durant molts minuts va tenir el partit totalment sota domini. De fet, al descans conjunt visitant guanyava per 16 punts de diferència (30-46). Diferència que va arribar a ser de divuit a l'inici del darrer quart.

El partit en general va ser molt atractiu. Durant gran part de l'enfrontament el domini va ser visitant. Aquests trobaven la cistella bagenca amb molta facilitat i al Vilatorrada li costava Déu i ajuda anotar. De cop i volta, però, tot va girar com un mitjó a partir de l'inici del darrer quart. L'encert local va ser gairebé va ser total. En aquesta faceta cal destacar la gran aportació d'Iván Puerma, que va fer 22 punts. Al final, la victòria santjoanenca per tres punts de diferència fa que a més l'equip li hagi guanyat el bàsquet average particular al Prat, ja que a la primera molta els de Sant Joan van perdre per nomès dos punts.

Tornant al partit, a part de la gran capacitat anotadora liderada per Puerma, el Vilatorrada va saber aturar molt bé al tram final als dos jugadors més efectiu dels pratencs, García i Sanz, que entre tots dos al darrer quart nomès van anotar 4 punts. Al final el Vilatorrada va poder certificar una victòria que va ser vital.