TARRAGONA/JOVIAT

?JOVIAT. Maria Subirana, Marta Clotet 13, Júlia Soler, Clàudia Vila 6, Sira Beltran 8, Estel Puiggròs 6, Mar Martí 10, Núria Beltran 3, Clàudia Córdoba, Isabel Sánchez ?ÀRBITRES:Ponce i Dimitrov ?pARCIALS:15-14, 31-24, 45-31, 49-52

La Joviat va encetar la segona volta de la competició amb un triomf de molta importància (49-52) a la pista del Tarragona, un dels rivals directes en la lluita per entrar a la final a quatre de Catalunya.

En els primers deu minuts del duel hi va haver una constant igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles (15-14 al final). En el segon període les tarragonines van augmentar la seva duresa i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge (31-24).

En la segona meitat les manresanes van sortir decidides a capgirar el duel, però, no obstant el joc interior i les alternatives defensives de les locals, els van ampliar el marge fins al 45-31 del final del tercer quart. Tot semblava perdut per a les bagenques, però en el darrer quart aquestes van treure el caràcter competitiu i van clavar un parcial contundent de 4-21 amb el qual es van endur una victòria d'una importància vital.