PETRO PINTÓ ASFE/CERVERA

?PETRO PINTÓ ASFE. Gotsens 2, Cunill 7, Puigbò 3, Orive 25, Gener 13 -cinc inicial- Ambròs, Jorba 4, Ledesma, Colldeforn 10 ?CERVERA. J. Tella 6, Aldoma 11, Calafell 14, Marsol 4, Farran 6 -cinc inicial- Terribas, Alsina, Vergés 2, E. Tella 7, Guiralt 18, Bellaubi ?ÀRBITRES:Puig i Rodríguez ?pARCIALS:15-21, 28-33, 47-49, 64-68

El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista davant el Cervera, que es va imposar per un resultat de 64-68 i fa més gran la mala ratxa de resultats del conjunt bagenc, que no guanya des de la segona jornada.

Les jugadores fruitosenques van sortir a la pista conscients que tenien davant un rival molt dur i amb un gran joc interior (era el quart enfrontament entre les dues formacions). Tot i això, les locals van anar gairebé tot el partit a remolc en el marcador, tot i que per diferències mínimes. Es va arribar al descans amb un marcador de 28-33. En la segona meitat la tònica va ser la mateixa, i a l'inici del darrer quart les jugadores visitants van poder agafar deu punts d'avantatge. Tot seguit, les bagenques es van posar les piles i van començar a pressionar per tal de remuntar, però ja va ser massa tard i el Cervera es va endur la victòria sense haver de patir al final.