El Physic Igualada va tenir una estrena no gens bona a la fase d'ascens amb una derrota a la pista del potent JAC Sants. Malgrat tot el partit començava amb bones sensacions per part dels igualadins (parcial inicial 0-9) que descol·locava a l'afició local. A partir de llavors, però, els barcelonins van reaccionar a base de trobar situacions fàcils de cistella i així començaven a apropar-se al marcador. Tot i això l'Igualada també anotava amb certa facilitat.

El resultat al final del primer quart era d'un clar 10-18 a favor dels homes entrenats pel duet Raül Caballero i Pep Piqueras. Al segon quart la reacció barcelonina va ser més consistent tot i el 15-20 que donava certa diferència a favor dels anoiencs al minut 13, diferència que va anar en augment fins arribar als deu punts. Al descans les sensacions eren bones amb un resultat de 25-32.

A la segona meitat el JAC Sants va començar amb molta força amb ganes de començar a retallar les diferències. L'intercanvi de cistelles ja era un mal presagi per l'Igualada. Tot i això l'equip mantenia el tipus i al final del tercer quart guanyava per 46-47. Al darrer quart el JAC va passar per sobre dels igualadins i va mostrar de forma clara el seu millor joc.