El Catalana Occident Manresa júnior va caure a la seva pista davant un rival complicat, l'Hospitalet, que es va imposar per un resultat de 73-76. Els jugadors visitants van fer una sortida molt forta davant uns manresans que van estar fluixos en defensa i en els tirs lliures (16-19 al final del primer quart). En el segon, els nois de l'Hospitalet de Llobregat van estar molt encertats en el llançament exterior, però els bagencs van fer valer la seva superioritat en el joc interior per tal d'arribar a la mitja part amb dos punts de marge.

En la segona meitat hi va haver moltes alternatives en l'electrònic, i es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 55-53. En el darrer període els visitants semblaven tocats físicament, però van agafar aire i van ser capaços d'endur-se el triomf davant uns locals poc concentrats que van tenir un triple per forçar la pròrroga.