Un Vila-real que va jugar amb força suplents, per tal de gestionar la ressaca de la classificació europea, va derrotar el Llevant per 3-0 i, a més d'enfonsar l'equip granota a la classificació, se situa només dos punts darrere del Reia Madrid en la lluita per la tercera posició, que dóna accés directe a la Champions.

Leo Baptistao, a passada de Bruno i per sota les cames de Mariño, va marcar al minut 11 i Samu Castillejo va trencar el fora de joc per fer el segon, al minut 30. A la represa, Adrián López va anotar el tercer i va deixar el partit sentenciat.

Nova tragèdia a València

Per la seva banda, el València va tornar a protagonitzar un resultat molt negatiu a Mestalla, en perdre per 0-3 davant d'un Athletic que s'acosta a Europa. Tot i que Gary Neville, el tècnic valencià, va dir que el seu equip havia fet els millors 70 minuts des que ell és entrenador, els punts van marxar a Euskadi gràcies a les anotacions de Sabin Merino, Muniain i Aduriz. Neville es va queixar de dos penals a l'àrea rival i va qualificar de "broma" l'arbitratge de Gil Manzano.

El Granada sobreviu

La sorpresa del diumenge va arribar a Riazor, on el Granada va estrenar entrenador, José González, amb un triomf que el deixa a un sol punt de la salvació, que ara marca Las Palmas. El gol dels andalusos va ser aconseguit per El Arabi, que va transformar, al minut 24, un penal de Juanfran a Peñaranda.