Quina relació es pot trobar entre l'esport, la cultura i la salut? Aquest és el triple repte que divendres el Club Tennis Manresa, l'entitat que

ha administrat la Festa de la Llum, va proposar com a la cloenda dels actes del 50è aniversari. Els que hi van donar la seva visió van ser el doctor J.M. Marcos (especialista en medicina interna), la doctora Carme Comellas (coordinadora del Cimetir) i l'arquitecte J.M. Sarrate, autor del cartell de la Llum.

Les arts plàstiques han tingut la influència d'actes esportius al llarg de la història, va exposar Sarrate. Marcos va recordar la tradició que té Manresa en l'esport, i que ha estat pionera amb les Jornades de Medicina de l'Esport. Comellas va incidir en la rellevància que té l'activitat física en la prevenció de les malalties i millor envelliment. A la fi de l'acte, els regidors Mercè Rosich i Jordi Serracanta van donar als ponents una reproducció de l'escultura que s'ha inaugurat al Casino (la primera pista de tennis a la ciutat), de Jaume Soldevila.