La duatleta del CA Igualada Triatló Petromiralles Anna Noguera va aconseguir la victòria en la categoria femenina del Campionat de Catalunya de duatló de carretera, que es va disputar a Rubí en la distància olímpica.

La prova, que va tenir una bona organització, va reunir un total de 437 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distàncies de 10 quilòmetres de cursa a peu, 40 de ciclisme i 5 més novament corrent. El tram de bicicleta, amb un circuit força exigent, va marcar les principals diferències entre els participants. Noguera va fer una molt bona cursa i va anar davant en tot moment.

De la resta de categories, a part de la victòria de Fernando López Sagredo en la prova absoluta masculina, va excel·lir el quart lloc de l'igualadí Carlos Cervera en la categoria júnior. Va ser el 121è absolut. A més, Isidre Roca va ser 261è i Toni Cañas, 277è.