El Barça Lassa va tornar a sortir de les quatre primeres posicions del seu grup al Top-16 de l'Eurolliga en caure derrotat a la pista del Khimki, que fins ahir tenia les mateixes victòries que els blaugrana. Com a mínim, els jugadors de Xavi Pascual van poder salvar el bàsquet average, ja que en el partit de la primera volta havien guanyat per 17 punts al Palau Blaugrana, la qual cosa no és poc tenint en compte que perdien de 23 (56-33) a l'inici de la segona part.

Perquè els primers vint minuts del Barça van tornar a ser lamentables. Sense cap mena de tensió defensiva (va encaixar 48 punts), amb un Khimki que robava pilotes i sortia en contraatacs que finalitzava fins i tot amb alley-hoops i amb un atac sense cap mena d'encert i amb un Tomic que ja fa massa setmanes que es troba desaparegut. D'aquesta manera, els jugadors de Rimas Kurtinaitis, amb un joc coral i l'encert de Shved i Augustine, van arribar al segon descans amb dinou punts de diferència, que van ampliar fins als 23.

Mínima reacció

A partir d'aquest moment, el Barça va basar-se en el punt d'honor de Samardo Samuels per anar rebaixant la diferència. El jamaicà va aconseguir dos 2+1 consecutius, tot i que en el segon no va transformar el tir lliure. Units a triples de Doellman i Arroyo van provocar que la diferència fos d'onze punts (69-58) quan encara faltaven quatre minuts per al final, però les pilotes perdudes i un parell de contraatacs locals van provocar que Tyrese Rice tingués el triple per arribar als 17 punts de diferència quan faltaven deu segons, però el va fallar.