Els joves gimnastes del club manresà Egiba van ascendir vuit vegades al podi en la primera fase del Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina que es va disputar a les instal·lacions del Salt Gimnàstic.

Així, en la categoria promoció 1, Pau Sucías es va convertir en el campió. A més, l'equip format per ell mateix, Nil Gusens (4t), Marc Martín (43è), Aniol Espinalt (54è) i Èric Rodríguez (52è) van quedar segons per formacions. L'altre conjunt d'aquesta categoria va acabar en dotzena posició.

En promoció 4, Manel López va ser bronze i l'equip format per ell, David Pujol (6è) i Alejandro Medina (9è) va ser segon. En el nivell 5, també hi va haver or per equips. A més, Àlvaro Giráldez va aconseguir la victòria absoluta i Aitor Gómez va ser tercer. Arnau Delgado va acabar cinquè i Andreu Morell, desè, i van completar l'equip triomfador. Finalment, l'equip de nivell 7 va ser segon, amb un conjunt format per Jordi March (7è), Pau Bermúdez (8è) i Fidel Serra (9è). A més, els dos gimnastes del club Thierno Boubacar i Viktor Lazarenko, que s'entrenen al CAR de Sant Cugat, van ser segon i tercer en nivell 9, respectivament.