El CN Minorisa disputa aquesta tarda (15.30 hores) un partit cabdal per a les seves aspiracions de jugar al grup A de Segona Divisió de la Lliga Catalana la temporada vinent. Es tracta del primer dels tres possibles partits del play-out amb la UA Bellaterra B. La intenció és arribar a la darrera fase i poder ascendir a l'estrat superior, un intent que també farà el CN Igualada, exempt d'aquesta primera fase.

Així, el guanyador de l'eliminatòria entre manresans i universitaris s'enfrontarà al CN Olot. L'altra ronda de play-out és la que enfronta el CN Caldes i el CN Sant Adrià B.

Els bagencs es presenten com a favorits després de vèncer tots els partits disputats aquesta temporada. Davant del seu rival d'avui, els de Gaspar Ventura es van imposar en el primer partit a domicili de la temporada per 6-12, tot i que va fer falta actuar al límit per endur-se els punts en un duel que va ser més complicat del que indica el marcador final. En el segon partit de la lliga regular, a la capital bagenca, amb la classificació ja assegurada, la UA Bellaterra B va caure per un inapel·lable 18-4.

Sense llocs directes

L'estrany format de la competició no preveu places ni d'ascens, ni de descens directes, amb la qual cosa cal oferir un bon rendiment en aquest moment puntual de la temporada per no llançar per terra tota la feina de la temporada. Els bagencs tenen el millor equip, sense cap mena de dubtes, però cal guanyar avui per no haver d'anar patint al partit de dissabte que ve, a partir de les quatre de la tarda, a les instal·lacions universitàries de l'Autònoma. Si l'eliminatòria no es resolgués en aquests dos partits, la qual cosa seria sorprenent tenint en compte els antecedents comentats abans, el tercer partit tornaria a tenir lloc a la piscina manresana el proper dia 19 de març a les 15.30 hores.