Amb el darrer antecedent de la seva victòria per 6-3 davant del Montcada, el Manresa FS jugarà en la sempre difícil pista de l'Olympic de la Floresta, avui a les 18 hores. Els bagencs s'hi presenten com els sisens classificats (39 punts); pel que fa al seu oponent, es troba en la dotzena posició actualment, i ha sumat 27 punts.

L'Olympic La Floresta es troba en una situació compromesa, tan sols a dos punts de caure a la zona de descens. En la seva pista, ha guanyat 4 partits, n'ha empatats 2 i ha caigut vençut en els altres 5 matxs restants. En l'úlitm cap de setmana va caure golejat per un inesperat 5-0 a la pista del penúltim classificat, l'Esplugues, i caldrà veure quina reacció té uns dies després de la pallissa.

En el Manresa FS, tot l'equip és a disposició del tècnic, excepte el porter Cirera. L'equip entrenat per Jordi Rozas és conscient que hi ha en joc tres punts que són vitals per encarar la part final de la lliga. Tot i la victòria sobre el Montcada, els manresans van deixar dubtes; no es pot abaixar la intensitat. Pel que fa a l'Esparreguera, rep avui (18 h) l'Espluges i el Sala 5 Martorell té el seu compromís demà, a les 12 del migdia, en aquest cas a la pista del Salou Futbol Sala.