El Barça Lassa va assegurar el primer lloc del seu grup en la fase inicial de la Lliga de Campions amb una bona victòria sobre el Rhein Neckar Löwen alemany enmig d'un ambient de festa a un Palau Blaugrana gairebé ple, en un partit inusualment disputat a dos quarts de nou del vespre.

L'equip català va dur gairebé sempre la iniciativa del joc. A l'inici va ser gràcies a les anotacions del tunisià Jallouz, que va castigar la defensa visitant amb els seus tirs de lluny. Amb el 9-5 al marcador, una exclusió del polonès Syprzak va ajudar a la reacció del Rhein Neckar, que amb les bones actuacions en atac de Schmid i Petterson va poder situar el 9-10 al marcador. Un nou gol de Jallouz i un de Jicha, en una transició, van establir l'11-10 al descans.

Pérez de Vargas, estel·lar

En l'inici de la segona part, el protagonista va ser el porter del Barça, Gonzalo Pérez de Vargas, que va desesperar els atacants alemanys. Un parcial de 8-2, amb la bona conducció de Raúl Entrerríos en atac i ara amb les anotacions de Kiril Lazarov des de la distància, va propiciar que els darrers minuts fossin tranquils per als blaugrana. El Rhein Neckar es va acostar a quatre gols (21-17), però va resultar un miratge.