El Manresa FS va quedar-se amb un pam de nas a la pista de l'Olimpyc La Floresta. L'equip de Jordi Rozas va ser capaç d'empatar un 3-0 advers amb tres gols de Marc Fernández i fins i tot va poder obtenir la victòria. Dins del darrer minut els bagencs van disposar d'una ocasió de gol claríssima per marcar el 3-4 que van errar de forma incomprensible i tot seguit els locals van marcar el 4-3 a porta buida (els manresans jugaven amb porter jugador des del minut 28). El 5-3, marcat al límit del temps reglamentari per Dani, va ser purament anecdòtic.

Anem a pams. Als manresans els va costar bastant tenir el control del partit situació que va aprofitar el local Miki per marcar l'1-0 al minut 1. Amb el pas dels minuts els homes de Jordi Rozas van començar a controlar la situació tot i que no es mostraven encertats davant la porteria defensada per Gabi. La Floresta, per la seva banda, intentava treure rèdit del seu joc al contracop.

El resultat d'1-0 al descans deixava el partit totalment obert de cara a la represa. Al a segona meitat es va repetir la tònica de l'inici del matx i al Manresa li va costar fer-se amb el domini, fet que va aprofitar l'Olympic per escapar-se amb un 3-0 que semblava sentenciar el partit. A partir del minut 28 els visitants van decidir apostar pel porter jugador i tres gols consecutius de Marc Fernández establien un atractiu 3-3.

Els darrers minuts van ser un cara o creu on l'encert va somriure als locals. L'Esparreguera serà el proper rival dels manresans diumenge vinent al Pujolet.