El Leicester, gràcies a un gol magistral de Riyad Mahrez, va derrotar ahir al Watford per 0-1 al Vicarage Road i va ampliar la diferència al capdavant de la Premier League dels seus immediats perseguidors. A falta de nou jornades perquè finalitzi la competició, els cada vegades menys sorprenents foxes de Ranieri s'escapen en el lideratge i ja treuen 5 punts al Tottenham, 8 a l'Arsenal i 10 al Manchester City.

Sabien Ranieri i els seus homes de la importància d'emportar-se els tres punts ahir després de l'empat a White Hart Lane entre els spurs i els gunners. La primera meitat va ser igualada, amb el Watford de Quique Sánchez Flores equilibrant les forces. Però a la represa els visitants van millorar i als 10 minuts de la segona part es van situar davant gràcies a l'enèsima genialitat de Mahrez.

L'internacional argelià, probablement el millor jugador de la Premier aquesta temporada, va recollir un refús de Holebas, va controlar a la frontal i va deixar anar un xut imparable per Gomes, i va firmar l'únic gol que es va viure.

Un derbi calent

Tottenham i Arsenal van afrontar el derbi de Londres conscients que no podien fallar, i tot i que el partit va ser espectacular, l'empat (2-2) no va deixar satisfet a ningú. Ramsey va avançar els visitants en la primera part, però a la segona els de Wenger es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Coquelin i el Tottenham de Pochettino va remuntar en dos minuts, gràcies als gols d'Alderweireld i Kane. En el minut 76 Alexis Sánchez va igualar el partit amb un gol salvador per als gunners.