El pilot manresà Ander Mirambell no va poder repetir el gran resultat de divendres, en què va aconseguir la victòria en la primera jornada de la Copa Amèrica, a Park City. En el mateix traçat, ahir només va poder ser vuitè per culpa d'una mala segona mànega, en què va entrar malament al trineu en una acció que ja no va poder arreglar.

Mirambell va reconèixer que se sentia "força disgustat amb el resultat final. La primera baixada ha estat molt bona, però en la segona tot s'ha torçat des del principi. He fet una mala entrada al trineu i se m'ha escapat a l'hora de traçar el primer revolt, un fet que m'ha impedit agafar velocitat". Després de la mala arrancada, va afirmar que "m'he sentit en una cursa de supervivència, on m'ha faltat espurna i he passat del primer al vuitè lloc en un moment".

Una parada per acabar l'any

Mirambell va voler fer una analogia entre el resultat d'ahir i el de tota la temporada. Segons ell, li havia faltat "una mica de frescor. Després del cansament que hem tingut aquests dies, m'ha sobrat una baixada. És el que m'ha succeït durant tota la temporada, en què m'ha faltat ser més regular. Hem fet tres baixades bones en dos dies, però una dolenta et fa llençar tota la feina feta".

El bagenc tindrà l'oportunitat de recuperar aquest resultat, que no amaga el sensacional triomf de divendres, en les dues últimes curses de l'any, la setmana que ve a Lake Placid.