CATALANA OCCIDENT/PINEDA

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 4, Canal 1, Òrrit 23, Gamisans 4, Oliva 7 -cinc inicial- Anglada 2, Garriga, Clotet 7, Talarn 4, Soler 5, Balta 13 ?PINEDA DE MAR. Garcia 3, Sisoho 21, Grabulosa 6, Urraca 5, Gómez 38 -cinc inicial- Serra 5, Mata, Arévalo, Olivera, Maset 8 ?ÀRBITRES:Franquesa i Belmonte ?pARCIALS:19-24, 31-41, 46-70, 70-86

El Catalana Occident Manresacadet va encaixar una nova derrota a la seva pista (70-86) davant un Pineda de Mar molt encertat en el llançament exterior, especialment el seu jugador Sergio Gómez, que va ser capaç d'anotar 9 triples i un total de 38 punts. Amb aquesta derrota, els manresans perden gairebé totes les possibilitats de ser a la final a quatre, ja que es troben a tres victòries del quart, un Pineda amb qui té perdut l'average, quan només queden cinc jornades pel final de la competició.

Els manresans van fer una bona sortida, amb encert en el llançament i intensitat defensiva, però Gómez va començar a anotar i va deixar el seu equip amb cinc punts de marge al final del primer quart (19-24). En el segon període els jugadors bagencs es van col·lapsar completament en atac, i això ho va aprofitar el conjunt visitant per establir deu punts de diferència a la mitja part (31-41).

A l'inici de la segona meitat els nois locals seguien negats de cara a cistella, mentre que el Pineda seguia en ratxa des de la llarga distància, amb quatre triples més de Gómez. Aquesta situació va fer que s'arribés al final del tercer parcial amb el partit gairebé decidit (46-70). Per tant, els deu darrers minuts del duel van ser de pur tràmit, i l'entrenador visitant va poder fer descansar els seus jugad0rs més importants per tal de donar minuts als menys habituals, i, tot i que els bagencs es van acostar, no van veure perillar el triomf en cap moment del duel.