El Catalana Occident Manresa júnior es va endur una nova victòria a la pista del Formatges Betara Bàsquet Olost, al qual va derrotar per un resultat final de 65-81.

En el primer quart els atacs es van imposar a les defenses i els manresans van agafar quatre punts de marge (22-26). En el segon període els jugadors d'Olost de Lluçanès es van col·lapsar completament en atac i els bagencs ho van aprofitar per ampliar la renda fins el 29-43 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat les forces es van equilibrar i hi va haver més igualtat, però els olostencs no van poder acostar-se i al final del tercer quart perdien per 48-64. En els deu darrers minuts del matx el conjunt local no es va rendir i va intentar acostar-se en l'electrònic, però els bagencs es van mantenir sòlids i van guanyar.