JOVIAT/UNI GIRONA

?JOVIAT. Subirana 3, S. Beltran 5, Puiggròs 17, Vila 5, N. Beltran 1 -cinc inicial- Clotet 3, Martí 5, Soler, Cordoba 2, Sánchez 2 ?ÀRBITRES:Lanza i Esteve ?PARCIALS:18-8, 28-27, 39-35, 43-55

La Joviat va encaixar una nova derrota a la seva pista en caure davant l'Uni Girona per un resultat final de 43-55. El matx es va iniciar amb unes manresanes encertades de cara a cistella i amb una alta intensitat defensiva. Això va fer que s'arribés al final del primer quart amb un marcador de 18-8. Semblava que el segon període semblava similar, però les gironines van reaccionar i amb un joc vertical van aconseguir situar-se només un punt per sota a la mitja part de l'enfrontament (28-27).

En la segona meitat les bagenques van tornar a sortir endollades, però les visitants van dominar el rebot a les dues cistelles i gràcies a aquest fet es mantenien dins el partit (39-35 al final del tercer quart). En els darrers deu minuts les gironines van estar molt més intenses i van aprofitar els errors locals en el rebot per endur-se una victòria molt important.