La Llosa Artés continua amb la seva gran temporada i dissabte va obtenir un triomf assequible contra el sempre complicat Círcol Catòlic badaloní. Amb aquesta victòria els homes de Toni Mañosas s'acosten a la quarta posició, que donaria dret a jugar les fases d'ascens. El partit de la setmana que ve a la pista d'un rival directe com el Sant Cugat, pot marcar el futur.

Coneixedors de la rellevància del partit els bagencs van començar amb molta força i el parcial inicial de 22-7 deixava el partit ja força encarrilat. Els badalonins es mostraven molt erràtics mentre l'encert en atac de l'Artés era majúscul, a més tot ben amanit amb una bona actitud defensiva. Aquesta dinàmica va mantenir-se durant el segon quart i al descans el resultat era d'un clar 33-21. S'esperava una reacció del Círcol i aquesta va arribar al tercer quart, en part també a certa relaxació local.

D'aquesta manera els visitants van arribar a apropar-se a només set punts (48-41) quan encara quedava per disputar-se el darrer quart. L'Artés no va donar marge a la sorpresa i dos triples gairebé seguits d'Illa van acabar certificant la victòria d'un Artés que va acabar el partit amb cinc jugadors artesencs a l'equip inicial: Posa, Jordà, Illa, Pujolreu i Forcada.