El Petro Pintó Asfe va assolir una victòria molt important en vèncer a la seva pista el Bencriada per un resultat final de 61-54, en un partit que tenia aires de revenja, ja que la temporada passada l'equip de Banyoles va ser qui va enviar les fruitosenques a Primera Catalana, tot i que després aquestes van poder comprar una plaça i seguir un any més a la Copa Catalunya.

El partit es va iniciar amb molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (17-16 al final). En el segon període les jugadores visitants es van mostrar més encertades i van aconseguir arribar a la mitja part amb sis punts d'avantatge (28-34).

En la segona meitat les noies de Sant Fruitós de Bages van sortir amb molta força i van clavar un parcial de 10-2 que els va permetre posar-se davant en el marcador al final del tercer quart (47-46). En els deu darrers minuts del duel les noies de Banyoles van intentar tornar a dominar l'electrònic, però les bagenques es van mostrar sòlides i van aconseguir mantenir una renda mínima per endur-se un triomf de vital importància. En la propera jornada el Petro Pintó Asfe tornarà a jugar a la seva pista, en aquesta ocasió davant el TGN Bàsquet. El duel es posarà en marxa el proper dissabte a partir de les 17.45 hores.