L'Atlètic de Madrid continuarà fent treballar una mica més el Barça per guanyar aquesta lliga i el Madrid per poder-lo atrapar en la segona posició. Els matalassers van imposar el seu millor joc i el fet que siguin ja un equip consolidat contra un València agafat amb pinces que s'esquinça a la mínima estrebada i que ahir no va resistir l'ambició matalassera a l'hora d'anar a buscar la victòria a la segona meitat.

Així, el València va poder respondre aviat al primer cop, imposat per Griezmann a passada de Koke. Només quatre minuts més tard, Txérixev va empatar després d'una acció d'Alcácer. El jugador rus s'acabaria lesionant a la segona part, que va ser quan Simeone va anar a guanyar el partit.

Canvis ofensius

Perquè el tècnic argentí va fer entrar Torres al camp i aquest va aprofitar, nou minuts més tard, la pentinada de cap de Giménez a la sortida d'un córner i l'errada immensa de la defensa local. A més, Aderlan Santos va cometre l'estupidesa de deixar-se expulsar. Gary Neville, el tècnic local, va fer entrar Negredo al camp i això va generar forats enormes que Ferreira Carrasco va aprofitar per anotar el tercer, després d'un eslàlom personal, amb la col·laboració d'un desencertat Diego Alves.