El Teatre Municipal l'Ateneu va rebre anit la cerimònia de lliurament dels premis Neptú, que anualment distingeixen els millors esportistes d'Igualada. L'acte va ser dividit en dues parts: en la primera van ser reconeguts els millors esportistes escolars i a la segona el protagonisme fou per a les entitats, clubs i esportistes federats. La gala va ser conduïda per Rosa Boladeres i Anna Gumà i va disposar de les actuacions d'Enric Verdaguer i el grup Swing Maniacs. La representació institucional va ser encapçalada pel secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i la regidora d'Esports del consistori, Rosa Plassa.

El moment més esperat de la gala va ser el nomenament dels dos millors esportistes individuals, Joan Masip, del CPP Igualada, i Anna Noguera, del CAI Triatló. Masip ha estat campió de Catalunya i subcampió d'Espanya juvenil individual de tennis taula, tercer al Top 8 absolut català i ha estat seleccionat per al Campionat d'Europa individual i equips amb la selecció estatal. Noguera, per la seva banda, ha guanyat els campionats d'Espanya sub-23 en duatló de llarga distància i de triatló de mitja distància i ha estat tercera al Campionat d'Europa de duatló sub-23. Masip es va imposar a Marc Sánchez (CAI) i a Albert Moreno (CAI Triatló) i Noguera va superar Ariadna Ramos (CAI) i Èlia Pasqual (Playas de Castellón).

Pau Puget (BM La Roca i Balonmano Aragón) i Teresa Bernadas (US Coutras) van ser premiats com a millors esportistes en esports d'equip; Guillem Carner (CAI) i Esther Morillo (CN Igualada) com a millors esportistes promesa; Berta Carles (FC Barcelona femení) com a millor tècnica, i el juvenil masculí del Club Ping Pong Igualada i el cadet juvenil femení del CF Igualada com els equips de base amb més projecció.