El Sallent guanya a casa tot el que perd a fora. Els sallentins no van fallar ahir davant el Can Rull, i es van imposar amb dos gols a la represa. El veterà Alberto Fernández, que va sortir al minut 59 -és el primer partit que juga aquesta temporada- va revolucionar l'atac local marcant el primer gol i assistint a Yuti en el segon.

A la primera part, tot i dominar, el Sallent va tenir poques possibilitats de marcar, i va destacar un xut de Moi Nogareda a boca de canó que el porter Esteban va aturar amb una bona mà. A la represa, Alberto va marcar en un contraatac (min 65) i va donar tranquil·litat a l'equip. Ell mateix va fer una bona assistència a Yuti, però aquest va xutar al pal. I al minut 89, i amb els mateixos protagonistes, l'acció va acabar en el 2 a 0 definitiu. la propera setmana, el Sallent es desplaça a Caldes, on intentarà sumar el primer triomf a domicili.