El juvenil A del FC Barcelona, entrenat pel sallentí Gabri, disputa aquesta tarda (18 hores) la ronda de quarts de final al torneig de la Youth League, la Champions de la categoria. Els blaugrana se les hauran, a Bèlgica, amb l'equip del RSC Anderlecht, que va ser el que va eliminar els catalans al torneig de l'any passat.

El partit es jugarà a l'estadi Van Roy, situat a la localitat de Denderleeuw, ubicada als afores de Brussel·les. Segons el resultat de vuitens, el Barça s'hauria d'haver enfrontat al GNK Dinamo, que va derrotar l'Anderlecht per 0-2. De tota manera, la UEFA va fer saber a posteriori l'eliminació de l'equip croat per alineació indeguda de Matija Fintic, que estava sancionat i no podia jugar.

La temporada passada, l'equip barcelonista, aleshores dirigit per García Pimienta, va perdre per un mínim 1-0 amb l'Anderlecht. Ara es pot prendre la revenja i classificar-se per a la Final Four de la Youth League, que es jugarà a la ciutat suïssa de Nyon ja amb els quatre darrers aspirants al títol.