L'Anderlecht belga va eliminar el FC Barcelona juvenil en els quarts de final de la Youth Legue, la Champions de la categoria, en guanyar l'eliminatòria, disputada a partit únic, per 2-0. L'entrenador blaugrana és el sallentí Gabri i el manresà Èric Montes, que actua de central titular, no va jugar ahir perquè estava sancionat.

Els gols de l'Anderlecht, que va aprofitar jugar com a local, van ser aconseguits a la segona part, al minut 53 per Vancamp i al 88 per Bernier, quan el Barça estava intentant empatar. L'any passat el conjunt català ja va ser eliminat en quarts per l'Anderlecht, que tindrà de rival, en la semifinal de Nyon, el vencedor del duel entre l'Ajax i el Chelsea.

Ahir es va classificar el Reial Madrid, que va derrotar per 2-0 el Porto i se les haurà amb qui guanyi del PSG-Roma.

El 2014, el Barça va assolir el títol d'aquest torneig i va tenir de capità el manresà Roger Riera.