Un gol anotat per Edu Fernández al darrer minut del matx va acabar derrotant l'Igualada Calaf Grup en un partit a Vilafranca que es viu amb gran sabor de derbi.

L'Igualada va anar de menys a més, i malgrat que va fer una bona segona part, l'avantatge de dos gols que van aconseguir els locals en el primer temps va tenir pes.

L'IHC no va començar gaire bé i va haver d'entomar dues accions del Vilafranca que van acabar amb gols de l'igualadí Edu Fernández per als locals. Els arlequinats es van asserenar i Ton Baliu va poder fer el 2-1, resultat amb què es va arribar al descans.

En la represa, el CP Vilafranca va dominar el ritme i va voler que els igualadins es desesperessin. Però els jugadors de Ferran López van anar prenent el control del partit i van arribar els millors minuts per als de l'Anoia, que van igualar en una nova acció espectacular que va firmar Ton Baliu (min 34).