El FC Barcelona va expressar ahir la seva disconformitat amb la resolució dictada per la Comissió Antiviolència, que va acordar no obrir expedient respecte de la denúncia presentada pel club contra els exjugadors del Reial Madrid Manolo Sanchís i Poli Rincón, actualment comentaristes de la Cadena Cope.

Tos dos van justificar, segons el Barça, "de manera reiterada", una falta que els blaugrana consideren "una agressió" del madridista Isco sobre el barcelonista Neymar, que va acabar amb l'expulsió del jugador blanc.

El Barça recorda que, aquell dia, als micròfons del programa Tiempo de Juego, Sanchís va dir "Neymar s'està passant de la ratlla, massa poques que se n'està enduent". Rincón, per la seva banda, va afegir que, "si jo fos allà, el pegaria, no tinguis cap dubte que el pegaria, jo i qualsevol".

Oportunitat de retractar-se

El Barça recorda que el presentador, Paco González, va donar a tots dos la possibilitat de rectificar, però que no es van retractar i que van ratificar les seves paraules. El club considera que, "amb la resolució dictada, la Comissió Antiviolència fixa un precedent inadmissible, una justificació de la violència a través d'una emissora de ràdio de màxima audiència en l'àmbit estatal. Es tracta d'un precedent que deslegitima aquesta comissió" davant de futurs comportaments semblants.