Partit molt important el que va tenir el sènior masculí del Manresa RC contra l'INEF de Lleida al Congost. En aquest duel entre dos equips que ja pensen en el play-off, la igualtat va ser màxima, tot i que els antecedents entre els dos conjunts donaven els visitants com a favorits; al final, el marcador va ser favorable als lleidatans per 12 a 17.

L'INEF Lleida va donar els primers avisos (0-10). El conjunt bagenc no va donar res per perdut i va retallar diferències abans del descans (5-10). A la represa es va incrementar la intensitat del partit, i els manresans, amb paciència, es van situar 12 a 10. En els darrers minuts, l'INEF Lleida va aconseguir un nou assaig gràcies a la seva insistència, i va posar el 12 a 17 final.

Les noies del Manresa RC van jugar a Santa Coloma de Gramenet davant el Santanovareus (amb jugadores de Santa Coloma, Vilanova i Reus), que és el líder. Sense canvis (i amb una baixa per lesió en el partit), el resultat va ser desfavorable a les manresanes, per 137 a 0. L'experiència i la millor condició física de les locals va ser determinant. El Manresa RC femení jugarà pel tercer lloc amb el CEU.