El París Saint-Germain va eliminar, per segon any consecutiu, el Chelsea de la Lliga de Campions. Els francesos van patir fins al gol d'Ibrahimovic, a la meitat de la segona part, per conservar el 2-1 obtingut a l'anada. La lesió muscular de Diego Costa, 7 minuts abans, va ser determinant per tal que els homes de Guus Hiddink no poguessin acabar de remuntar.

El París Saint-Germain va entrar millor al partit i va dominar amb toc els primers minuts. Tot i una parada de Trapp al xut de Willian, Ivanovic va haver de salvar sota la porteria un xut de Di María abans del primer gol. Una combinació visitant va acabar amb la pilota a la línia de fons per part d'Ibrahimovic, que va fer la passada de la mort perquè Rabiot només hagués d'empènyer la pilota.

El Chelsea, però, es va sobreposar bé al cop i va passar a endur-se les lluites al mig del camp. Fruit d'això, Willian va combinar amb Pedro, que li va tornar l'esfèrica. El brasiler la va cedir a Diego Costa, i aquest va retallar Thiago Silva i va superar Trapp. En el tram final, només va manar el Chelsea. Un parell de xuts de Hazard i de Diego Costa van posar a prova l'insegur porter alemany del PSG, però sense èxit.

La represa va començar amb la mateixa dinàmica de més força dels londinencs. Però la lesió de Diego Costa ho va condicionar tot. Malgrat això, Willian hauria pogut fer el 2-1 amb un xut que va aturar Trapp. Tot seguit, Motta va combinar amb Di María i aquest va fer una centrada excepcional perquè Ibrahimovic decidís l'eliminatòria. Els últims 26 minuts de partit van sobrar, i fins i tot el mateix suec hauria pogut fer l'1-3.