Castellfollit de la Roca va ser l'escenari diumenge dels Campionats de Catalunya de duatló per categories. En la prova, que constava de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 5 km finals també corrent, va tenir una destacada participació de casa nostra entre els 197 inscrits.

El millor bagenc va ser Guillem Montiel (CN Minorisa) amb una vuitena posició absoluta i amb el títol català cadet a la butxaca; en aquesta mateixa categoria, cadet, Pau Noguera (Eix de Navàs) va ser tercer i 32è absolut. En categoria de veterans 2, segona plaça per a Amand Redondo (CN Minorisa), i quarta per a Alfons Esquius (CN Minorisa). En la classificació per equips, el CN Minorisa es va classificar setè; va dominar el Fasttriatlon-CN Montjuïc, seguit del Prat Triatló i el CN Mataró.

A la classificació individual de la prova, el podi masculí absolut el van integrar Nan Oliveras, Pablo López i Jordi Montraveta, i el femení, Elise Maury, Clàudia Luna i Txell Jarque.