La finca bagenca de les Comes es prepara per rebre la nova edició del 4x4 Festival. Enguany, es tracta de la cinquena, i es consolida com la trobada més important de la seva mena al sud d´Europa. La iniciativa creada i impulsada per Pep Vila té una gran requesta, i n´és la prova el fet que uns dies abans que se celebri ja ha arribat al límit marcat per part de l´organització: hi haurà 900 vehicles el dissabte, i 900 més el diumenge, de manera que es baten tots els rècords anteriors. L´horari de demà és de les 9 del matí fins a les 10 de la nit; el del diumenge, de les 9 del matí a les 6 de la tarda. S´espera que hi hagi una gran afluència, tant per gaudir de les activitats dedicades als 4x4 com per altres de més familiars i dedicades als més petits.

Les novetats inclouen una nova zona de Trial Extrem 4x4, la prova per a SUV, una conferència amb protagonistes del Dakar, un concert nocturn la nit de dissabte, una ruta amb vehicles especials per als visitants i altres sorpreses.

Les Comes 4x4 Festival ja s´ha convertit en l'esdeveniment de 4x4 multimarca més rellevant dels que es fan a l´estat i un dels més grans d´Europa, amb una assistència, a l´edició passada, de més de 8.000 persones, entre participants amb els seus vehicles i els visitants. El gran interès que ha generat aquesta 5ª edició entre els amants del motor i l´aventura fa preveure que serà un esdeveniment multitudinari.