El Gironella té l'oportunitat demà diumenge (16.30 h) de fer un pas més cap a la permanència. Els gironellencs, a les portes dels llocs de salvació, rebran un Joventut 25 de Setembre que no està en el seu millor moment, amb un empat i quatre derrotes en les darreres cinc jornades. En cas de triomf gironellenc, l'equip de Rubí entraria de ple en la lluita per la permanència.

En el mateix grup 4 de Segona Catalana, el Sallent mirarà d'aprovar la seva assignatura pendent aquesta temporada, guanyar un partit com a visitant, cosa que no ha aconseguit fins ara. Demà (16.30 h), els sallentins visitaran un Caldes implicat a la part baixa de la classificació. I el Joanenc, cuer, però amb una línia ascendent de resultats, tindrà avui una dura prova a casa davant un dels aspirants a l'ascens, el Ripollet (16 h).

En el grup 3, l'Òdena rep avui (16 h) el Prat B, obligat a guanyar per continuar aspirant a mantenir la categoria. El San Mauro, acomodat a la taula classificatòria, rep demà el Moja (17 h). Al grup 5, el Solsona tindrà l'Albi com a rival demà (16 h), i l'Organyà, també com a local, se les haurà demà amb el Mollerussa (16.15 h).