L'Atlètic de Madrid, segon classificat de la lliga a vuit punts del Barça, pot iniciar el seu partit d'aquest vespre onze punts darrere dels blaugrana. A més, dimarts ha d'afrontar la seva continuïtat a Europa contra el PSV Eindhoven, amb qui va empatar a zero a l'anada, a Holanda. Tot i la proximitat d'aquest partit, no s'espera que Diego Simeone reservi gaires jugadors per al compromís de la Lliga de Campions.

Qui no jugarà serà Fernando Torres, que té un cop a un genoll a causa d'un xoc diumenge passat a Mestalla. Torna Diego Godín, que no va jugar aquell dia per culpa d'una gastroenteritis, i també actuarà des del principi Ferreira Carrasco. Pels corunyesos, que no han guanyat en aquest 2016, no hi seran ni el seu màxim golejador, Lucas Pérez, ni Juanfran.

Ahir, Simeone va dir que, per poques possibilitats de títol que hi hagi, el seu equip treballarà "amb la mateixa il·lusió, entusiasme i compromís" en la lluita per la lliga "falti el que falti, perquè allò que ens il·lusiona és jugar amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid".

També avui, el Celta es vol refer del 7-1 al Bernabéu amb la visita de la Reial Societat, i el Rayo vol escapar-se de la zona perillosa contra un Eibar en crisi.