La derrota a l'últim minut a la pista del Vilafranca (4-3), amb el gol aconseguit pel jugador igualadí Edu Fernández, va colpir molt les files de l'IHC. L'equip de Ferran López ha fet autocrítica i provarà de vèncer aquesta nit (20.3oh) en el matx que l'enfronta al Lloret. Els de la Selva tenen 23 punts, i 27 són els que té l'equip anoienc, que és vuitè però està tan sols a dos punts del Vendrell (29), el quart classificat.

Dijous al vespre, la plantilla de l'Igualada Calaf Grup va fer el seu entrenament per preparar el matx amb el Lloret després de perdre el dimarts a Vilafranca. Els tècnics i els jugadors el van aprofitar per tal d'analitzar a fons la derrota i estar en la màxima disposició per poder batre els lloretencs. La sessió amb el vídeo va ser una eina important per a la plantilla i per repassar els errors en els quals no s'hauria de tornar a caure. Per exemple, com cal gestionar el ritme i evitar unes accions de perill per part del rival que poden costar cares.