Un altre desencís de l'equip del Barça de futbol sala. Els jugadors de Marc Carmona van perdre en la segona semifinal del torneig de la Copa d'Espanya davant El Pozo per un resultat de 3-5. Els murcians es jugaran el títol avui davant del Movistar Inter, que es va desfer del Burela per 3-6.

La primera part va acabar amb un 2-1 favorable als blaugrana en un període molt igualat i que es va decantar amb els gols de Tolrà i de Lozano. En la segona part, Lima va fer el 2-2, però Bateria va posar altre vegada davant els catalans.

Quan tot semblava que anava a favor del Barça, la semifinal es va torçar amb El Pozo agafat als grans encerts de Fabio a la porteria i a les genialitats de Miguelín: ell i Bebe van capgirar amb el 3-4. El Barça va apostar per jugar amb un home de més, però el porter jugador no li va sortir bé i El Pozo va marcar el definitiu 3-5 gràcies a Matteus, que va decidir el partit.

En la primera semifinal, l'equip del Movistar Inter no es va deixar sorprendre pel Burela gallec, però va haver de remuntar per tenir un lloc en la final d'avui. Amb gols de Chino i Helder, el Burela va poder posar-se davant. Però quan es va arribar al descans, l'Inter ja guanyava 2-4 gràcies a les dianes a càrrec d'Ortiz, de Rafael, Herrero i Borja. Malgrat que en els primers minuts de la represa es va anotar el 3-4 obra de Miguez, els vencedors van sentenciar amb gols de Cardinal i Ricardinho.