El Bayern de Munic va golejar per 5-0 el Werder Bremen amb dos gols de Thiago Alcántara, dos de Thomas Müller i un de Robert Lewandowski, que va començar el partit a la banqueta. El matx va ser un monòleg de principi a fi amb el Bayern com a amo de la pilota i un Werder Bremen completament replegat i sense gairebé expectatives de poder desfogar-se una mica generant ocasions al contraatac.

Pep Guardiola va treure una alineació titular sense Arjen Robben i sense Robert Lewandowski. Probablement va decidir reservar-los per al partit de la setmana que ve contra la Juventus- però això no va semblar afectar el joc ofensiu del Bayern. En el lloc de Robben, per la dreta, el francès Kingsley Coman va fer embogir completament la defensa del Bremen. Dues centrades seves van portar els 2 primers gols dels bavaresos. Mario Götze va tornar a ser al camp, després de 4 mesos d'absència per lesió, i va tenir alguns detalls i un parell d'ocasions.

El primer gol va arribar al minut 8 per mitjà de Thiago, que va rematar una centrada de Coman sense donar opcions al porter Felix Wiedwald. El segon gol el va anotar Müller al 31, aprofitant una nova centrada de Coman. Al final de la primera part, l'únic positiu per al Bremen era que només perdia 2-0 contra un rival que va tenir gairebé el 75% de possessió. El domini del Bayern va continuar durant la segona part, i les ocasions es van anar acumulant.

Després d'alguns intents clars, Müller va fer el tercer en el 66 aprofitant un rebot, i després Guardiola va donar entrada a Lewandowski per deixar descansar l'alemany. El polonès no va fallar a la seva cita amb el gol, fins que, al 90, Thiago va tancar el seu doblet i la maneta del Bayern.