El base català Ricky Rubio es va convertir en l'heroi dels Minnesota Timberwolves en la seva visita a la pista dels Oklahoma City Thunder, ja que va anotar el triple de la victòria quan faltava menys d'un segon per finalitzar el duel. D'aquesta manera, els Wolves van sorprendre quan van vèncer per un resultat de 96-99.

El conjunt de Minnesota va sortir disposat a plantar cara i va dominar completament els primers minuts, però els locals, guiats un cop més per l'aler Kevin Durant (que va acabar amb 28 punts) i el base Russell Westbrook (que en va fer 26), van reaccionar i van arribar al descans a davant. A la segona meitat hi va haver igualtat fins a la darrera possessió, quan Rubio, que va acabar amb uns registres de 13 punts, 8 rebots i 12 assistències, va anotar el triple del triomf dels Timberwolves.

Rècord de triples a Oakland

Els Golden State Warriors i els Portland Trail Blazers van protagonitzar un rècord col·lectiu de triples, ja que entre ambdós conjunts en van anotar 37. El base Stephen Curry (34 punts i 7 triples) i l'escorta Klay Thompson (37 i 8) van dirigir els Warriors al triomf (128-112). Finalment, els Chicago Bulls de Pau Gasol van tornar a perdre, aquest cop contra els Miami Heat (96-118), amb 17 punts del català.