El ciclista britànic Geraint Thomas (Sky) és el nou líder de la París-Niça després de ser segon a la sisena i penúltima etapa, en la qual es va imposar el rus Ilnur Zakarin (Katusha). Ara, Thomas té 15 segons d'avantatge sobre Alberto Contador (Tinkoff) i 20 sobre el mateix Zakarin.

En l'etapa d'ahir hi va haver la típica escapada inicial, però cap dels set corredors que la formaven va poder endur-se una etapa que es va decidir als quilòmetres finals. En aquests, Contador ho va provar diversos cops, però no va poder marxar en solitari i va veure com Zakarin s'enduia el triomf. Avui es disputarà la darrera etapa, de 141 km de recorregut, amb sortida i arribada a Niça, i en la qual es decidirà el vencedor final.