El Barça Lassa es manté com a líder de la Lliga Endesa en derrotar ahir el FIATC Joventut al Palau Olímpic de Badalona, després d'un partit en el qual els blaugrana van decantar la balança al seu favor en la segona meitat amb un contundent parcial de 26-50.

Una de les claus va ser el gran partit de Justin Doellman (21 punts) i la superioritat d'Ante Tomic i Samardo Samuels en el joc interior, amb 20 punts entre els dos, davant dels només dos dels pivots badalonins Goran Suton, Ousmane Dramé i Milovan Rakovic. També va destacar l'exjugador del Bàsquet Manresa Markus Eriksson, amb 11 punts sortint des de la banqueta.

Els de Pascual van manar en el marcador des de l'inici, però els de Salva Maldonado van aconseguir que el duel es mantingués igualat fins al descans (33-35). Però a la represa el Barça va sortir més intens i amb una cistella de Tomic i dos triples de Pau Ribas van aconseguir un avantatge de 10 punts en un minut i mig.

Els badalonins no van saber respondre, i es van mostrar incapaços de superar la defensa blaugrana. El Barça va agafar confiança de cara al vital duel de dijous vinent contra el Madrid a l'Eurolliga.