CATALANA OCCIDENT/TARRAGONA

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 20, Baltà 8, Òrrit 10, Gamisans, Anglada 3 -cinc inicial- Oliva 4, Garriga, Clotet 2, Canal 13, Talarn 2, Soler 3 ?tarragona. López 13, Riquelme 6, Gómez 6, Borrachero 4, Vicens 6 -cinc inicial- Verdun 12, Puigdevall 10, Blázquez, Santos 2, Vaqué 19?ÀRBITRES:Domingo i Rodríguez ?PARCIALS:19-20, 30-51, 46-62, 65-78

El Catalana Occident Manresa cadet va encaixar una nova derrota a la seva pista, en caure davant el Tarragona per un resultat final de 65-78. En el primer quart els manresans van sortir molt encertats en el llançament exterior i van fer un parcial de 11-4, però els visitants va poder igualar el marcador al final del període inicial. En el segon tram els bagencs van abaixar el nivell defensiu i van encaixar un clar 11-31, que deixava un marcador de 30-51 a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat els locals no es van rendir en cap moment i es van situar a només vuit punts gràcies als triples, però tot seguit van demostrar la seva irregularitat i van llançar les seves aspiracions de victòria, que va ser per a uns tarragonins que no van haver de patir en els darrers minuts del matx.