MATARÓ/JOVIAT

?MATARÓ. Coma 8, Camps 14, González, Fuentes 14, Gago -cinc inicial- Musachs 5, Maria 7, Vico 10, Xenia 2 ?JOVIAT. Subirana, N. Beltran, S. Beltran 11, Vila 6, Puiggròs 9 -cinc inicial- Tarragó 8, Clotet 7, Martí 7, Córdoba 2, Sánchez 4 ?ÀRBITRES:González i Motos ?pARCIALS:15-19, 28-35, 39-45, 60-54

La Joviat va encaixar una nova derrota, en aquesta ocasió a la complicada pista del Mataró, un dels rivals més en forma de la competició, que es va imposar per un resultat final de 60-54.

Les manresanes van sortir molt connectades, i això els va permetre agafar quatre punts de renda al final del primer quart (15-19). En el segon període les bagenques van controlar el rebot i van fer una bona defensa, i aquest fet els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador parcial de 28-35.

En la segona meitat les locals van apujar la intensitat defensiva i van impedir que les visitants s'escapessin més (39-45 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts les jugadores manresanes es van desinflar completament per culpa dels nervis i les imprecisions. Aquesta situació va permetre a les mataronines clavar un parcial de 21-9 que els va donar una victòria molt valuosa.