L'atleta de 35 anys i de Sant Vicenç de Castellet Marisa Casanueva va quedar a les portes d'obtenir la mínima per participar als Jocs Olímpics del proper agost a Rio de Janeiro. La corredora del New Balance va quedar en una brillant quarta posició, tercera de la categoria sènior, a la marató de Barcelona, que es va disputar ahir al matí i que va tenir la participació de 20.328 corredors.

Casanueva, que necessitava un temps de 2 hores i 33 minuts per arribar al seu objectiu, va acabar amb un registre de 2.34.57 i va ser la primera classificada de l'estat, darrere de la guanyadora, la kenyana Jemely Aiyabei (2.25.26) i de les etíops Aynalem Kassahun (2.30.51) i Megersa Motu (2.32.07). Aiyabei va aconseguir el millor temps en una marató disputada a territori estatal.