El Physic Igualada no va poder sumar la victòria en la tercera jornada de la fase d'ascens i va sumar la segona derrota. El partit començava amb un Mollet molt encertat, anotant amb facilitat cistelles al contracop. El conjunt anoienc va trigar molt a poder anotar i a més es mostrava molt permissiu sota la seva cistella. L'encert local des de la línia de tres punts amb 4 triples anotats als primers deu minuts deixava un clar parcial de 24-9 a la fi del primer quart.

Al segon quart els homes de Raül Caballero i Pep Piqueras van aconseguir despertar-se una mica i l'equip va començar a competir. Els anoiencs van endurir més la seva defensa i això va fer que a poc a poc comencessin a retallar diferències. Així s'arribava al descans amb un marcador parcial de 40-26 favorable al Mollet.