Sant Joan de Vilatorrada prepara l'organització de la quarta Cursa Barcelonista de la població, que es farà el proper 16 d'abril i que estrenarà un caràcter marcadament solidari. De fet, la cursa ajudarà a recaptar fons per als projectes de formació adreçats a nens i a joves que promou la Fundació Rosa Oriol.

La cursa tindrà lloc a les nou de la nit i s'ha decidit ampliar les inscripcions, que passaran de 600 a 700. Una part de tot el que es recapti anirà als projectes de formació adreçats a nens i joves que estudien ESO promoguts per la Fundació Rosa Oriol.

Recorreguts assequibles

L'organització mantindrà l'atractiu d'una cursa nocturna amb dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un altre de deu. Toni Martín Bravo, el responsable de l'empresa que prepara l'itinerari, Ríos Running, va dir durant l'acte de presentació d'ahir que el trajecte "és molt pla i convida a intentar aconseguir un bon temps". Des de la Fundació Rosa Oriol, el seu president, Gabriel Prat, va apuntar que "és un honor que des de Sant Joan de Vilatorrada s'hagi pensat en la nostra entitat". Per la seva banda, el vicepresident de la Penya Blaugrana de Sant Joan, Jordi Aires, va augurar "un gran èxit per a la prova. Estem convençuts que la gent tornarà a respondre i omplirà els carrers de Sant Joan". En la mateixa línia, l'alcalde, Gil Ariso, va confiar que espera que hi hagi "un gran ambient al carrer".