L'equip masculí del Manresa RC va rebre, al Congost, el Castelldefels RUC; la victòria va ser visitant per 0 a 22, tot i que es va forjar a darrera hora. En la primera part es va fer palesa la importància de l'enfrontament, i van destacar les bones defenses dels dos equips (0-0).

La segona part començava igual, amb dos conjunts que buscaven les escletxes en la defensa contrària. Va ser al minut 68 quan el Castelldefels RUC aprofitava una acció de contracop per anotar un drop (0-3), i va trencar-se així la igualtat que predominava fins al moment. A partir d'aquí, els manresans van patir una davallada. Això ho van aprofitar els nois del Castelldefels RUC per aconseguir tres marques en els darrers deu minuts fins al 0 a 22 final. Assegurar-se un lloc al play-off dependrà del proper partit que haurà de jugar el Manresa RC.