Un total de set medalles van aconseguir els judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès en els Campionats de Catalunya absoluts de judo celebrats a les Llars Mundet de Barcelona.

Van aconseguir el títol Amadeu Riera (Esport7), en en menys de 60 kg, i Gemma Casasayas (Esport7), en menys de 70 kg. Van ser subcampions, Carla Ubasart (Judo Moià), en menys de 57 kg, i Pol Carreras (Judo Moià), en menys de 60 kg; i les terceres places i medalles de bronze van ser per a Toni Torra (Esport7), en menys de 66 kg, Ruben Mani (Espot7), en menys de 90 kg, i Albert Moreno (Judo Santpedor), en menys de 100 kg.

També hi van participar, d'Esport7 , Joan Iglesias i Eudald Sanxo; del Judo Moià, Ramon Roca, Eduard Encinas i Thomas i, del Judo Santpedor, Ricard Sànchez i Roger Fontanet.

El proper dissabte, al pavelló municipal de Sentmenat, tindrà lloc la Supercopa de Catalunya de judo en les categories infantil i cadet. Aquesta és la darrera competició puntuable per poder participar en la fase final del Campionat d'Espanya de les dues categories. Hi participaran judokes d'Esport7, Judo Moià i Judo Santpedor. El mateix dissabte, a la localitat francesa de Saint Cyprien es farà la setena edició del Torneig Internacional de judo infantil amb la presència de judokes de clubs d'Alemanya, Bèlgica, Rússia, Itàlia, República Txeca, etc. Del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès hi seran Pau Santacreu, Laia Garolera i Saul Flores.