La trobada d'escoles de bàsquet que tindrà lloc aquest dissabte, de les 10 a les 14 hores, enceta la 19a edició del Torneig de Pasqua del Paidos, Memorial Martí Orive. Aquesta vegada coincideix amb la celebració de Sant Fruitós com la Ciutat del Bàsquet Català, i es farà un acte institucional, a partir de les 11.30 hores d'avui, al centre.

Demà també hi haurà el torneig de premini masculí i femení, amb la final a la una del migdia. Serà a la tarda, al pavelló, el torn dels minis i dels preinfantils, amb les finals respectives a partir de les 21 hores. El dilluns es fan les noves competicions de mini (en la categoria A masculina i nenes) i la d'infantil femení B, amb les finals al pavelló a partir de les 20.30. I en la jornada de dimarts serà el torn per als infantils masculins i per a les infantils A femenines, amb les finals a les 20.30 hores, coincidint amb la cloenda del torneig.

El futbol també hi serà representat: diumenge serà el dia dels prebenjamins i escola, amb final a les 13.45 hores. El torneig de futbol 7 serà dimarts, amb el partit per als alevins (17 h) i els benjamins (18.30 h), A l'agenda esportiva de demà hi trobareu tots els equips i els aparellaments.