L'Athletic de Bilbao va caure a València per 2-1 i va passar a quarts de final pel valor doble dels gols en camp contrari. Una polèmica anotació d'Aduriz va decidir. També va passar el Vila-real, que va igualar a zero a Leverkusen, i el Sevilla, que va derrotar el Basilea (3-0). Els acompanyaran al bombo Sparta de Praga, Xakhtar Donetsk, Braga, Liverpool i Borussia Dortmund.

El centrecampista brasiler del Barça Rafinha Alcántara va rebre ahir l'alta mèdica del trencament al lligament encreuat anterior que s'havia fet el mes de setembre passat, segons van confirmar ahir els serveis mèdics, després de sis mesos sense poder jugar, per culpa d'una dura entrada del belga Radja Nainggolan, en el partit de la Champions jugat a Roma.

El pilot bagenc Ander Mirambell va aconseguir ahir el seu quart triomf de la temporada, ja que va guanyar la 1a de les proves de la Copa Amèrica de Lake Placid. Mirambell va aconseguir més d'un segon respecte del 2n classificat, Alex Ivanov. Avui es farà la segona jornada. Mirambell és 3r de la Copa Amèrica, 44 punts darrere del líder, l'australià Farrow.