Ignasi Àvila, corredor paralímpic manresà, es va penjar la medalla de plata als mundials de ciclisme adaptat en pista que es disputen en el velòdrom de Montichiari (Itàlia). Àvila, amb el seu company Joan Font, de Vilanova i la Geltrú, van ser segons en la final de la prova de persecució.

La parella Àvila-Font ja va ser la subcampiona en persecució ara fa dos anys, a Mèxic. A més a més, es va proclamar campiona del món, l'estiu passat, en carretera. Ahir, el seu crono a la pista italiana va ser de 4'16''406, millorant el registre de les sèries eliminatòries, però que no va poder superar els 4'12''324 de la parella australiana. En la prova hi va participar una altra parella de l'equip espanyol, Carlos González i Noel Martín, els quals no es van poder classificar per a la final del vespre (4'24''). Avui, Àvila i Font participaran novament, en aquest cas, a la prova del Quilòmetre, i buscaran una nova posició.